Politie opzoek naar getuigen van verkeersruzie bij afslag Haarlem-Zuid

Geschreven door de Redactie op maandag 11 april 2011

Haarlem – Een 22-jarige Haarlemmer moest maandagmiddag op de A9 flink in de remmen toen hij bij de afslag Haarlem-Zuid bijna werd gesneden door een andere auto, die op het allerlaatste moment de afslag nam. Toen de Haarlemmer naast de andere auto ging rijden en gebaarde dat de bestuurder zijn richtingaanwijzer moest gebruiken, reageerden de drie inzittenden door te lachen.

Hierna begon de onbekende bestuurder met bumperkleven en werden diverse handgebaren gemaakt. Uiteindelijk stonden beide auto’s voor een verkeerslicht. De bestuurder van de auto en een bijrijder stapten uit, de bestuurder liep naar de auto van de Haarlemmer en wilde de deur opentrekken. Deze was op slot, waarop de onbekende man een paar keer hard op het raam sloeg en de buitenspiegel eraf trapte. De bestuurder is er in de richting van het centrum vandoor gegaan, door rood rijdend.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het incident, dat zich omstreeks 16:00 uur afspeelde. De auto waarin de agressieve bestuurder met inzittenden zat, is een groot model auto, type MPV. Mensen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

 1. 3Bier
  12 april 2011 op 23:56 | #1

  Lijkt een nieuwe trend te worden: bestuurder wordt op zijn/haar asociale gedrag gewezen en gaat vervolgens nog eens even lekker aso te keer. Om vrolijk van te worden…… Afpakken die rijbewijzen en nooit meer terug geven.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Missa
  13 april 2011 op 22:49 | #2

  De bestuurder van de auto en een bijrijder stapten uit

  Stoer…met zn tweetjes…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. muts
  16 april 2011 op 14:39 | #3

  triest……

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.