Beschonken bestuurder met harddrugs probeert weg te rennen voor politie

Geschreven door de Redactie op zondag 10 april 2011

Haarlem – Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd in de nacht van zaterdag op zondag staande gehouden aan de Rozenstraat. De man was even daarvoor al door een rood verkeerslicht gereden en hij reed met te hoge snelheid. Bij de man werd een blaastest afgenomen en toen bleek dat hij teveel gedronken had, werd hij aangehouden.

Hier was de man echter niet blij mee en hij probeerde weg te rennen. Tevergeefs, want de politiemensen hielden hem alsnog aan. Na een ademanalyse op het politiebureau bleek de man een promillage te hebben van 0.96.

Tijdens zijn fouillering kwam er daarnaast ook harddrugs tevoorschijn. De man is ingesloten en zal worden verhoord.

  1. Tim
    10 april 2011 op 13:29 | #1

    Altijd leuk dit soort berichten!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.