Twee jongens aangehouden na schermutseling met handhavers

Geschreven door de Redactie op woensdag 23 maart 2011

Haarlem – De politie heeft woensdagavond rond 20:30 uur is samenwerking met gemeentelijke handhavers twee mannen 20 en 23 jaar uit Haarlem aangehouden na een schermutseling aan de Kruisstraat. Een groepje jongeren zou het aan de stok hebben gekregen met elkaar en daarbij zou iemand bedreigd zijn met een mes.

Twee jongens waren op de vlucht geslagen in de richting van de Lange Wijngaardstraat. Zij werden na een korte achtervolging alsnog aangehouden. Later werd in bosjes een mes aangetroffen.

Na verhoor werd de 23-jarige man heengezonden. De politie onderzoekt wat er nu precies voorgevallen is. Mensen die getuige zijn geweest van het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.