Tweetal maakt oudere dame geld afhandig door middel van babbeltruc

Geschreven door de Redactie op woensdag 23 maart 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar twee mannen die woensdagmiddag rond 14:30 uur een dame geld afhandig hebben gemaakt door middel van een babbeltruc. Dit gebeurde bij een woning aan de Amsterdamstraat. De twee mannen, van rond de 35 en 20 jaar oud, belden aan bij een dame op leeftijd en vertelden haar dat ze een kleed cadeau kreeg.

De mannen kletsten op zeer vriendelijke wijze met de dame, maar wisten het ondertussen ook voor elkaar te krijgen dat de dame haar portemonnee erbij pakte. De mannen hebben al pratend een geldbedrag hieruit weggenomen.

De politie wil deze twee mannen graag aanhouden en komt daarom in contact met mensen die het tweetal gezien hebben op het moment dat ze aan de deur stonden bij de woning aan de Amsterdamsestraat. Mogelijk hebben ze eerder in de buurt rondgehangen.

Eén van de mannen droeg een bril. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.