Jongen probeert tevergeefs het Patronaat binnen te komen met vals ID

Geschreven door de Redactie op zaterdag 5 maart 2011

Haarlem – Een 17-jarige inwoner van Nieuw-Vennep is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00:45 uur aangehouden aan de Zijlsingel. De jongen had eerder die nacht geprobeerd om met een identiteitsbewijs van iemand anders het Patronaat binnen te komen. Een beveiliger merkte echter op dat het identiteitsbewijs niet overeen kwam met de jongen en hij werd weggestuurd.

Korte tijd later verscheen de jongeman wederom bij de beveiliger en ook dit keer had hij geen identiteitsbewijs bij zich die van hem was. Hij werd hierop duidelijk aangesproken door de beveiligers, waarop de jongen volledig uit zijn dak ging. Hij werd in bedwang gehouden en is overgedragen aan de politie.

De jongen is overgebracht naar een politiebureau, waarna zijn ouders in kennis zijn gesteld van de aanhouding van hun zoon.

Geen reacties mogelijk.