Jongens gooien klodders mayonaise naar beneden vanaf Keggeviaduct

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 maart 2011

Haarlem Vrijdagavond even na 20:00 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er twee jongens op het Keggeviaduct stonden en dat zij iets naar beneden gooiden. Agenten gingen direct een kijkje nemen en zij troffen twee jongens van 15 en 16 jaar uit Haarlem en Haarlemmerliede aan. Het tweetal bekende mayonaise naar beneden te hebben gegooid.

Zij waren zich niet bewust van de mogelijke schrikreactie van passerende automobilisten.

Het tweetal heeft een bekeuring gekregen en hun ouders zijn in kennis gesteld van het voorval.

 1. Haarlemmer
  6 maart 2011 op 13:36 | #1

  Jongens van 15 en 16 jaar en die er niet bij stil stonden wat ze deden hahahah,hier begint het mee,boete gekregen en die betalen de ouders,nou dat schiet lekker op zeg,nacht je op het politieburo dat helpt,hard straffen en dan mag je hopen dat het niet meer gebeurt,slappe agenten toon nou gewoon eens aan die jongens wat meer gezag ,maar er staan de laatste tijd rond een uur of 4 s’middag idd door de weeks 2 jongens met een fiets op het viaduct als je de Waarderpolder uit rijd,

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bassie
  9 maart 2011 op 05:46 | #2

  Haarlemmer,

  misschien kun je beter de wet een keer nalezen ipv te zeggen slappe agenten. Als je de wet nagelezen zou hebben zou je weten dat dit het maximale is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.