Politieagenten houden drie fietsdieven aan dankzij tip van alerte getuige

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 februari 2011

Haarlem – Een alerte getuige meldde zaterdagmiddag omstreeks 15:40 uur dat twee mannen een paar fietsen vermoedelijk ‘koud hadden gezet’ om mee te nemen. Agenten kregen een signalement van het duo en hebben direct een onderzoek ingesteld. Zij zagen op het Kennemerplein het tweetal lopen, ieder met een afgesloten fiets.

Voordat de twee mannen de fietsen in een busje konden laden hebben de agenten hen gecontroleerd. In de bus zat nog een derde man en er stonden nog twee afgesloten fietsen die waarschijnlijk ook van diefstal afkomstig zijn. Het drietal, 23, 24 en 41 jaar en afkomstig uit Leimuiden, zijn aangehouden en ingesloten.

De fietsen en de bestelbus zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van de fietsen.

Geen reacties mogelijk.