Agressieve winkeldief(15) verwondt medewerker van winkel

Geschreven door de Redactie op zaterdag 19 februari 2011

Haarlem – De politie kreeg zaterdagmiddag een melding dat in een winkel op het Leonardo da Vinciplein een 15-jarige agressieve winkeldief was aangehouden. De knul was betrapt na een diefstal in de winkel, ging door het lint en had één van de personeelsleden hard geduwd waardoor deze tegen een winkelschap viel en kneuzingen opliep.

De verdachte is door andere winkelmedewerkers onder controle gebracht en overgedragen aan de agenten. De 15-jarige Haarlemse verdachte is ingesloten en zal maandag 21 februari worden voorgeleid voor de rechter-commissaris omdat dit niet de eerste keer was dat hij met de politie in aanraking kwam.

De agenten maken proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.