Gewapende overval op coffeeshop aan Nassaulaan

Geschreven door de Redactie op zondag 6 februari 2011

Haarlem – Twee personen hebben zondagavond een coffeeshop aan de Nassaulaan overvallen. Rond 23:35 uur kwamen de twee personen het pand binnen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld. Na de overval zijn de twee personen in een donkerkleurige auto gevlucht, welke bestuurd werd door een derde persoon.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en heeft in de omgeving naar de overvallers gezocht, echter helaas zonder resultaat.

Bij de overval is niemand gewond geraakt.

De politie wil het drietal graag aanhouden en zoekt daarom getuigen die iets gezien of gemerkt hebben van de overval of de vlucht van de verdachten. Het is ook goed mogelijk dat de verdachten op een eerder moment hebben rondgehangen bij de shop. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.