Drie personen aangehouden voor inbraak, politie zoekt nog vierde inbreker

Geschreven door de Redactie op zondag 6 februari 2011

Haarlem – Zondagochtend om half acht kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er gestommel werd gehoord bij een kledingwinkel aan de Gedempte Oude Gracht. De persoon die de melding maakte, zag daarna vier mannen wegfietsen. Toen de politie bij de winkel arriveerde, bleek er te zijn ingebroken.

Er werd direct een grote zoektocht opgezet en daarbij zijn drie verdachten in de omgeving aangehouden. Het gaat om Utrechters van 18, 22 en 42 jaar. De vierde verdachte ontbreekt nog, maar de politie hoopt deze snel aan te kunnen houden door in contact te komen met getuigen. De mannen zijn in Haarlem aangekomen met een auto, die geparkeerd stond bij de het parkeerplaatsje bij de Boterstraat/Rollandstraat. Hierna hebben zij fietsen gestolen in Haarlem.

Mocht uw fiets op zondagochtend voor 07:30 uur gestolen zijn, neemt u dan contact op met de politie. Mogelijk heeft de vierde verdachte rondjes gefietst door de stad om aan de politie te ontkomen. De auto waarmee het viertal naar Haarlem is gekomen is door de politie in beslag genomen. De nog ontbrekende verdachte is dus mogelijk met het openbaar vervoer verder gereisd.

Heeft u zondagochtend iets opvallends gezien? Meld het dan bij de recherche in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem door te bellen naar 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.