17-Jarig meisje mishandeld en sexueel lastig gevallen in Berkenrodesteeg

Geschreven door de Redactie op zondag 6 februari 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van zaterdag op zondag getuige zijn geweest van een incident dat zich heeft afgespeeld in de Berkenrodesteeg. Tussen 02:15 en 03:00 uur werd een 17-jarig meisje sexueel lastig gevallen door een onbekend gebleven man. Het meisje liep even de steeg in om een sigaret aan te steken waarna zij plotseling door de man werd vastgepakt.

Het meisje kreeg van de man een elleboog in haar gezicht. De man pleegde hierna onzedelijke handelingen met het meisje en rende even later weg in de richting van het Spaarne. Het 17-jarige meisje had een gezwollen gezicht door de klap. Het meisje meldde zich daarna bij politiemensen op straat, die het meisje hebben meegenomen naar het politiebureau.

Rechercheurs van de afdeling Jeugd en Zeden zijn op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en mogelijk iets kunnen vertellen over de dader. Signalement van deze man: blanke man, ongeveer 1.80 meter lang, 25-30 jaar, hij had kort bruin/donker haar en droeg een donkere jas met een spijkerbroek.

Mensen die iets gezien hebben in de omgeving van de Berkenrodesteeg tussen 02:15 en 03:00 uur op 6 februari jl., worden verzocht zich te melden bij de afdeling Jeugd en Zeden in Haarlem, via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.