17-Jarige Bennebroekse probeert diverse malen uit auto te ontsnappen

Geschreven door de Redactie op maandag 21 februari 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een incident wat op vrijdagmiddag 11 februari tussen 11:30 en 12:00 uur heeft plaatsgevonden. Een 17-jarige inwoonster van Bennebroek is tegen haar wil in de auto vastgehouden door een ex-vriend. De Bennebroekse stapte rond 11:30 uur in de auto aan de Rijksstraatweg in Bennebroek.

De jongen reed vervolgens in de richting van Heemstede. Het meisje heeft onderweg meerdere malen geprobeerd om de auto te verlaten, maar de bestuurder trok haar met geweld terug de auto in. Het is haar uiteindelijk in de buurt van station Haarlem, bij het fietstunneltje, gelukt om zichzelf uit de auto te bevrijden. Hierna heeft ze de politie gebeld.

Het meisje heeft verklaard dat er meerdere mensen onderweg getuige zijn geweest van het incident en de politie komt graag in contact met deze mensen. Er kan gebeld worden naar de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.