Verdachten aangehouden bij snackbar na poging tot straatroof

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 januari 2011

Haarlem – Donderdagavond kregen politiemensen omstreeks 21:30 uur de melding dat er bij de parkeergarage aan de Kleverlaan een bedreiging had plaatsgevonden. Toen zij ter plekke kwamen en het 42-jarige Haarlemse slachtoffer spraken, bleek dat geprobeerd was om zijn koffer te stelen, ook waren er bedreigingen geuit.

Een groepje van een man of tien was rond de Haarlemmer komen staan, had geld geeist en geprobeerd was de koffer uit zijn hand te trekken. De agenten stelden direct een onderzoek in in de omgeving.

Bij een snackbar in de omgeving werden vier verdachten aangehouden, drie Haarlemmers van 18 en een van 15 jaar oud. Zij zijn overgebracht en ingesloten voor verhoor. Wat de rol is geweest van eenieder wordt onderzocht.

Geen reacties mogelijk.