Grote politieinval in café aan de Rozenstraat in Haarlem; 9 aanhoudingen

Geschreven door de Redactie op zaterdag 22 januari 2011

Haarlem – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote drugs inval in café Kaan aan de Rozenstraat gedaan. De politie trad omstreeks half een het pand, gelegen vlakbij het station van Haarlem, binnen. Bij de inval werd een speciaal ondersteuningsteam en drugshonden van de douane ingezet.
Update: 17:45 uur

Diverse mensen werden voor het café gefouilleerd en enkele werden meegenomen naar het politiebureau. Nadat alle personen waren gecontroleerd werd er nog een uitgebreid onderzoek in het café gehouden. De woordvoerder van Politie Kennemerland is helaas niet beschikbaar voor verdere mededelingen.

Update Politie Kennemerland:
De negen aangehouden personen zijn allen tussen de 25 en 50 jaar oud, en afkomstig uit Haarlem. Vijf van de verdachten werden aangehouden vanwege het bezit van (hard)drugs: xtc-pillen, cocaïne, zakjes weed en joints. Ook worden zij verdacht van betrokkenheid bij de handel in drugs. Vier van hen konden ten tijde van de inval zich niet legitimeren.

Acht verdachten zijn inmiddels na verhoor door de politie weer heengezonden. De eigenaar van het cafe, een 39-jarige man uit Haarlem, zit nog wel vast in verband met het onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Mike
    24 januari 2011 op 00:38 | #1

    Vond het het er altijd al wat verdacht uitzien als ik er langs liep met die volledig geblindeerde voorgevel, ik ben niet verbaasd dat daar zich dingen afspelen die het daglicht kunnen verdragen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.