Man mishandeld en van tassen beroofd; getuige schiet slachtoffer te hulp

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 januari 2011

Haarlem – Een 34-jarige Haarlemmer is donderdagavond rond 19:30 uur beroofd door twee onbekende mannen. De Haarlemmer stapte uit de bus op de Azieweg en liep in de richting van de Bernadottelaan langs de Aziëweg. Op dat moment werd hij aangesproken door het tweetal. De mannen sommeerden hem zijn tassen en geld af te geven.

Toen hij dit weigerde werd hij geslagen en bedreigd met een mes. De Haarlemmer struikelde en viel. Hij heeft toen meerdere klappen gekregen van het tweetal. Een getuige is de Haarlemmer te hulp geschoten en heeft hem ontzet. De daders zijn gevlucht met de tassen van de 34-jarige man.

De politie is op zoek naar de daders. Het gaat om twee negroïde mannen waarvan er één een fors postuur heeft en ongeveer 1.85 lang is. De ander heeft een normaal postuur en is rond de 1.75m. Beiden droegen donkere kleding.

Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken worden verzocht alsnog contact op te nemen. Zij kunnen bellen met de politie in Spaarne-Oost via 0900-8844.

  1. 3Bier
    21 januari 2011 op 19:58 | #1

    Daar gaan we weer. Kunnen we nou niet gewoon van elkaars spullen afblijven? En als iemand dan al gevallen is, moet je hem dan nog flinke klappen geven? Totaal respectloos. En politie succes: twee negroide mannen in donkere kleding, daar zijn er gelukkig niet veel van…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.