Twee jongens aangehouden na onenigheid in horecagelegenheid

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 januari 2011

Haarlem – Politiemensen stelden vrijdagnacht omstreeks 04:00 uur een onderzoek in na de melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Kromme Elleboogsteeg. Ter plekke bleek dat een 20-jarige jongen uit Heemstede door een beveiligingsmedewerker uit de zaak was gezet. Hij had daarbij een klap in het gezicht gekregen.

Enkele vrienden van de jongen waren het niet met de zaak eens en bleven zich ophouden bij de horecagelegenheid. De agenten vorderden de twee meerdere keren zich te verwijderen. Toen zij dat niet deden zijn zij aangehouden.

De twee, Haarlemmers van 23 jaar oud, zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. Bij het fouilleren werd bij een van de verdachten een gebruikershoeveelheid harddrugs aangetroffen, dit is in beslag genomen.

Geen reacties mogelijk.