Haarlemmer(17) aangehouden na bedreiging met mes in Tempeliersstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 januari 2011

Haarlem – Op nieuwjaarsochtend hebben politieagenten rond drie uur ’s nachst een 17-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van bedreiging. Om tien voor drie kwamen er op de meldkamer telefoontjes binnen dat er een persoon met een mes stond te dreigen in een cafĂ©. Meerdere politie-eenheden zijn direct naar de Tempeliersstraat gegaan.

Enkele getuigen verklaarden dat de man onder dreiging van een mes zijn portemonnee moest afstaan.

Politieagenten hebben de 17-jarige Haarlemmer aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau. Op de handen van deze jongen werd bloed aangetroffen, het is echter niet duidelijk geworden waar dit vandaan kwam.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. kevin
  3 januari 2011 op 12:33 | #1

  dat is boelshit man die jonge die wordt aangehouden heeft niks gedaan die man die zogenaamd bedreigt is dat is de dader.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jorfa
  3 januari 2011 op 15:34 | #2

  Kevin,Op een holletje naar de Koudehorn,en meld je bij Diensdoende Diender (DD) en vertel je verhaal,dat je hier niet mee eens bent,en om kracht bij te zetten neem je de Hakbijl mee van de Buurman die zojuist de koppen van de Kippen hebben afgehakt en sla met het scherp kant van handige gereedschap te Toetsenbord van haar of hem tot Gort en je zult dat ze daar niet van onder indruk zijn en je heb een probleem erbij,daar ging het toch om! Suc6 ermee.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.