Mobiele Eenheid(ME) in actie gekomen bij onrust in Parkwijk Haarlem

Geschreven door Rowin van Diest op zaterdag 1 januari 2011

Haarlem – Tijdens de jaarwisseling heeft de ME diverse keren een bezoek gebracht aan Parkwijk. De situatie liep in enkele keren dermate uit de hand dat de politieagenten ondersteuningen nodig hadden van de Mobiele Eenheid. De ME heeft twee groepen mensen uit elkaar gedreven en op afstand gehouden zodat de brandweer op een veilige manier aan het werk kon.

Nadat de brand geblust was en de situatie weer rustig was geworden trok de ME zich terug. Echter moest men een uur later opnieuw in actie komen. Hierbij zijn de groepen verder uit elkaar gedreven en werd iedereen gevorderd om naar huis te gaan en de straat te verlaten.

Tot diep in de nacht is het nog onrustig geweest in de wijk, rond half zeven ’s ochtends lagen de meeste mensen op bed en keerde de rust langzamerhand weer terug.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. edwin
  1 januari 2011 op 18:30 | #1

  leuke fotos hoor het was wel weer leuk dat ze eve lans kwaamer in het lant zer waaren om 10 uur zooiet vroeg ginzer dor der buurt heen loopen maar ze giner weer weg want was ge lofik ergers ook feest dus toen was het weer grusteg ik vont het niet nor maal hoezer op tree der ook onsculdege bugers heb zer ge mept we giner naar binner wat zer vroeger maar toen ber gon zer nog meer te slaan dat wauw ik aleen zeger dat zer ver kert hep ge handolt ge lukeg nieuw jaar voor de menser en ge zont 20011

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bilal
  1 januari 2011 op 22:53 | #2

  Graag in het Nederlands nu

  Dank u vriendelijk

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Jessica
  1 januari 2011 op 22:58 | #3

  edwin :leuke fotos hoor het was wel weer leuk dat ze eve lans kwaamer in het lant zer waaren om 10 uur zooiet vroeg ginzer dor der buurt heen loopen maar ze giner weer weg want was ge lofik ergers ook feest dus toen was het weer grusteg ik vont het niet nor maal hoezer op tree der ook onsculdege bugers heb zer ge mept we giner naar binner wat zer vroeger maar toen ber gon zer nog meer te slaan dat wauw ik aleen zeger dat zer ver kert hep ge handolt ge lukeg nieuw jaar voor de menser en ge zont 20011

  Is dit Nederlands?? Ik begrijp er echt niets van… Nt1 niveau niet behaald tijdens de inburgerings-cursus?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Diemux
  2 januari 2011 op 00:10 | #4

  edwin :
  leuke fotos hoor het was wel weer leuk dat ze eve lans kwaamer in het lant zer waaren om 10 uur zooiet vroeg ginzer dor der buurt heen loopen maar ze giner weer weg want was ge lofik ergers ook feest dus toen was het weer grusteg ik vont het niet nor maal hoezer op tree der ook onsculdege bugers heb zer ge mept we giner naar binner wat zer vroeger maar toen ber gon zer nog meer te slaan dat wauw ik aleen zeger dat zer ver kert hep ge handolt ge lukeg nieuw jaar voor de menser en ge zont 20011

  Dit versterkt mijn beeld van parkwijk. Goed dat ze er waren, die idioten kunnen zich toch nooit normaal gedragen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. nn
  2 januari 2011 op 14:36 | #5

  Edwin,
  Als je weer een reactie achterlaat wacht dan eerst tot je nuchter bent.
  Misschien volgende week een nieuwe reactie van je ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. jv
  2 januari 2011 op 16:36 | #6

  Niet iedereen in Parkwijk is zoals deze mensen. Het is een klein groepje mensen die rotzooi schoppen, waar andere rotzooischoppers op af komen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Jorfa
  2 januari 2011 op 17:13 | #7

  Om daar in Parkwijk te gaan wonen,dat gun je ergste vijand niet!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Jorfa
  2 januari 2011 op 17:19 | #8

  Hallo Edwin,Hoe moet ik je verhaaltje lezen,van voren naar achteren of van achteren naar voren,of gewoon over slaan!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. tjatja
  11 januari 2011 op 02:32 | #9

  ja wat moet je nou zeggen over dat tuig in parkwijk! heb er geen goed woord voor over.
  dat soort mensen moeten ze verplicht met oud en nieuw een nachtje in de cel stoppen.
  het is ieder jaar weer raak. en wie kunnen er voor boeten de bewoners die daar hun auto parkeren of bedrijven die daar hun vrachtwagen neer zetten. parkwijkers blijf met je vieze poten van iemand anders zn spullen af!! Mvg iemand die daar 3 jaar geleden zn splinternieuwe daf xf is verloren

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.