Tas met breekijzer en schroevendraaier verraad jonge inbreker

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 januari 2011

Haarlem – Politiemensen hielden omstreeks 21.15 uur een 15-jarige jongen aan voor het bij zich hebben van inbrekerswerktuig. De agenten hadden de jongen op de Aziëweg zien lopen met een grote groep jongens. Het ene moment had hij een tas in zijn hand, korte tijd later was die tas ineens weg.

Toen de agenten een onderzoekje instelden, troffen zij de tas aan bij een flat aan de Edward Jennerstraat. In de tas zat een breekijzer en een schroevendraaier. De jongen is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

 1. Droogsneetje
  7 januari 2011 op 15:43 | #1

  Aziëweg ligt toch in Schalkwijk,waar je rustig je Voordeur open kan laten staan.
  Het zou ook een tikfout kunnen,en Schalwijk mee bedoelen.
  Ik vind het allemaal prima,ik ga maar door met Stofzuigen, het commentaar van mijn webforumvrienden lees ik vanavond wel,na de laatste Avondmaal!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. deniis
  7 januari 2011 op 19:12 | #2

  kijk zo hoort het proficiat!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Jorfa
  7 januari 2011 op 20:20 | #3

  Het licht aanlaten als je thuis weg gaat,heeft maar één voordeel:dat de inbreker niet Struikelt!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Missa
  7 januari 2011 op 23:42 | #4

  Alles goed Droogsneetje?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. hoi!!!
  8 januari 2011 op 11:33 | #5

  @Droogsneetje
  Jij hebt het over een tikfout? Nou de enige tikfout die ik zie zit in jouw reactie!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Droogsneetje
  8 januari 2011 op 11:47 | #6

  Nou Missa,Vandaag gaat het niet zo lekker,ik ben een beetje opstandig,onderbuikgevoelens,hormonen spelen op,klotsende oksels,en een beetje aan de Race,maar daar kom ik de dag wel mee door,het is niet levensbedreigend zullen we maar zeggen.Ik vindt het wel leuk dat je een Beetje belangstelling in mij heb,en misschien springt de mooie liefdes vonk wel eens keertje over,zo van,Hier pak me dan….
  Vindt je het vervelend dat ik nu een kleine Plaspauze in last en kom later wel weer bij je terug!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. droogsneetje
  8 januari 2011 op 13:11 | #7

  Hoiii,Neen,Ik had het over GETIKT zijn zijn,2 x Zijn totaal 3 x.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. hoi!!!
  9 januari 2011 op 11:41 | #8

  @droogsneetje
  Ik zie in jouw reactie het woord ZIJN 0x staan hoor!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.