Politie rap genoeg om baldadige rappers in de kraag te vatten

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 januari 2011

Haarlem – Politiemensen zagen omstreeks 04.30 uur, tijdens surveillance op de Grote Markt, drie jongens lopen, die zeer luid aan het rappen waren. Zij werden aangesproken door de agenten om het geluid wat te temperen. Toen zij wat verder weg waren, ging het volume weer omhoog en werd er gegild.

De agenten zagen vervolgens een van de jongens een stoel van een terras van een horecagelegenheid omgooien. Toen de jongen de agenten zag, zette hij het op een lopen. Na een korte achtervolging konden de agenten de jongen op de Burgwal aanhouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau. Hij is korte tijd later, met twee bekeuringen – de jongen kon zich ook niet legitimeren – heengezonden.

Geen reacties mogelijk.