Fietser aangereden op de Delftlaan vanwege ondeugelijke verlichting

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 januari 2011

Haarlem – Op de kruising Delflaan/Van Riebeecklaan ontstond donderdagavond omstreeks 20.00 uur een aanrijding tussen een auto en een fietser. De 19-jarige fietser uit Overveen reed richting de ijsbaan, toen een 62-jarige Haarlemse automobilist linksaf sloeg en de fietser daarbij geen voorrang verleende.

De automobilist verklaarde dat hij de fietser, die vermoedelijk geen werkende fietsverlichting had, niet gezien had. De fietser liep letsel in het gezicht op en is door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis vervoerd.

 1. 3Bier
  7 januari 2011 op 15:31 | #1

  Sterkte automobilist! En de fietsers maar lekker zonder licht blijven fietsen. Ga dan ook niet zeuren als je niet gezien wordt en ondersteboven wordt gereden. Ik erger me door aan al die fietsers in het donker in de regen, liefst nog met kinderen voor- of achterop zonder licht!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. deniis
  7 januari 2011 op 19:10 | #2

  Altijd zichtbaar blijven

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Jorfa
  7 januari 2011 op 20:28 | #3

  Leer de verkeersregels niet per ongeluk!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. hoi!!!
  8 januari 2011 op 11:35 | #4

  @Jorfa
  Leer de verkeersregels niet per ongeluk? Wat bedoel je daar nou weer mee??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.