Politieagenten zien drugsdealer spullen afleveren in A.C. Krusemanstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 januari 2011

Haarlem – Tijdens surveillance zagen agenten donderdagmiddag in de A.C. Krusemanstraat een automobilist die snel iets afleverde en weer in zijn auto wilde stappen. De agenten hadden het vermoeden dat het om een drugsdeal zou gaan en controleerden de bestuurder en het voertuig. De automobilist, een 24-jarige Haarlemmer, bleek onder andere meerdere gsm’s bij zich te hebben.

Daarnaast werd een kleine hoeveelheid harddrugs en contant geld aangetroffen. Zowel de bestuurder als de passagier werden aangehouden. Bij controle van de auto werden nog een kleine hoeveelheid methadonpillen en nog een paar gsm’s aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen.

De passagier is verhoord en aan het eind van de middag weer in vrijheid gesteld. De 24-jarige Haarlemmer zat vrijdagmorgen nog vast.

Geen reacties mogelijk.