Haarlemmer met drie zakjes wiet aangehouden na bedreiging tegen agent

Geschreven door de Redactie op zondag 9 januari 2011

Haarlem – Omstreeks 00:35 uur is op de Grote Markt door agenten een 20-jarige Haarlemmer aangehouden. Hij was in het bezit van 3 zakjes wiet. Tegen de verdachte wordt ook proces-verbaal opgemaakt voor het bedreigen van één van de agenten. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

 1. anonima
  9 januari 2011 op 18:17 | #1

  Mogen drie zakjes wiet nu ook niet meer? Waarom is hij eigenlijk aangehouden? Bedreigde hij de agenten voor of na dat hij “gepakt” werd met drie zakjes wiet? Lekker duidelijk allemaal. Zo lijkt dit bericht veel op nieuws in een politiestaat.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Anonycat
  9 januari 2011 op 18:48 | #2

  Drie wiet zakjes, met of zonder wiet? .. onduidelijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. diemux
  9 januari 2011 op 18:54 | #3

  Tja, het bezit is gewoon verboden, mensen vergeten dat wiet gewoon gedoogd wordt. Het is dus wettelijk gewoon verboden. Politie zal wel een rede hebben gehad, misschien is meneer wel eerder aangehouden voor drugs bezit o.i.d.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Jorfa
  9 januari 2011 op 19:30 | #4

  Ik zit regelmatig aan de Waterpijp te lurken, Bij ons op Kaartclub,is dat soms ook verboden en kunnen ze dat genot van ons afpakken!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. daan
  9 januari 2011 op 20:35 | #5

  Politie heeft de jongen van achter aangehouden en hierdoor heeft een meisje de twee fietsen van die agenten op haar gekregen, waarop haar vriend verhaal gaat halen, wordt ook vast gepakt, waarop een ander jongen dat meisje helpt op te staan en wordt hierdoor met knuppel geslagen en ook vast gepakt. Meisje vol met blauwe plekken. Hoever mag de politie gaan?
  Zoek hiermee getuigen. meerder mensen hebben dit gezien en gefilmt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Jorfa
  9 januari 2011 op 22:08 | #6

  Mocht je iets doen op de Grote Markt,wat echt niet door beugel kan,dan laat de politie jou de Grote Markt in Vogelvlucht zien,dus hoe groter de overtreding,en hoe langer de vlucht,en het procesverbaal krijg je mee naar(zieken)huis als Certificaat,En de dag daarop lees je in een Wijkkrantje je reisverslag!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Diemux
  10 januari 2011 op 01:15 | #7

  daan :
  Politie heeft de jongen van achter aangehouden en hierdoor heeft een meisje de twee fietsen van die agenten op haar gekregen, waarop haar vriend verhaal gaat halen, wordt ook vast gepakt, waarop een ander jongen dat meisje helpt op te staan en wordt hierdoor met knuppel geslagen en ook vast gepakt. Meisje vol met blauwe plekken. Hoever mag de politie gaan?
  Zoek hiermee getuigen. meerder mensen hebben dit gezien en gefilmt.

  Dat klinkt inderdaad erg extreem, ben benieuwd of er beelden van zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. zussy
  10 januari 2011 op 13:53 | #8

  iedereen kan de politie wel gaan verdedigen maar dat heb geen zin. mijn zusje is hier aangevallen kom op mensen als de politie onschuldige mensen gaat bezeren/in me kaar rossen/ oppakken zijn het losers kom op mensne kom voor jezelf op en wees niet bang voor de politie

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. Jorfa
  10 januari 2011 op 19:17 | #9

  Zussy,Als je wilt beklagen over de Politie,doe het dan aan de Balie van het Hoofdburo van de Gemeente Politie te Haarlem,neem wel even je aan de persoon gerichte ID kaart mee,en laat je Paps en Mams weten waar je uit hangt,Althans als de ouders nog intresse in jullie heb met zulke opstandige Pubers!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. zussy
  12 januari 2011 op 12:50 | #10

  jorfa, nou weet je dit is echt te ver je kan me gaan beklagen wat je wil en mijn ouders zijn blij met mij en mijn zusje en wij zijn geen opstandige pubers als mensen proberen weg te lopen en dan worden aangevallen wie zijn er dnam opstandig wij niet hoor en hou je mond weet je ga geen discussie aan als jij er niets van weet

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. Missa
  12 januari 2011 op 15:05 | #11

  Zussy trek je niets aan van Jorfa….Jorfa wil gewoon een beetje aandacht dus bij deze:

  OOOOOOOWW JORFA WAT HEB JIJ WEER EEN GEWELDIGE REACTIE GEPLAATST….WAT BEN JE TOCH ONTZETTEND GEESTIG EN DE INTELLIGENTIE STRAALT VAN JE REACTIES AF….WAT MOETEN WIJ HIER ZONDER JOU?????

  Zo, nu heeft Jorfa zijn aandacht weer gehad…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.