Jongens op snorfiets rijden door na botsing met fietser in centrum Haarlem

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 januari 2011

Haarlem – Omstreeks 20:45 uur hielden politieagenten twee Haarlemse jongens aan van 15 en 14 jaar. Zij worden verdacht van het doorrijden na een aanrijding waarbij de tegenpartij gewond raakte. Het tweetal kwam rond 19.20 uur, terwijl zij samen op een snorfiets reden op de kruising van de Barteljorisstraat/Zijlstraat in botsing met een fietser.

De fietser viel op de grond en liep letsel op in zijn gezicht. Hij is daarvoor behandeld door ambulancepersoneel. De twee verdachten reden weg via de Zijlstraat zonder zich om de fietser te bekommeren.

Aan de hand van getuigenverklaringen kon hun identiteit worden achterhaald en zij worden aangehouden. Zij zijn op het politiebureau verhoord en er wordt proces-verbaal; tegen hen opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.