Bewoonster oog in oog inbreker, politie houdt verdachte aan in de buurt

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 januari 2011

Haarlem – Een bewoonster van het Cremerplein kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 01:30 uur de schrik van haar leven. De vrouw lag te slapen en werd wakker doordat haar slaapkamerdeur plots open ging. De vrouw slaakte een gil en ging in een andere kamer kijken. Daar stond zij ineens oog in oog met een man met een onbekend voorwerp in zijn hand, die op zijn beurt gilde.

De vrouw is opnieuw haar slaapkamer ingevlucht vanwaar zij de politie belde. Toen de politie arriveerde, kwam de vrouw naar buiten. Aangezien niet duidelijk was of de man nog in de woning aanwezig was, werd met behulp van een politiehond het huis uitgekamd. De verdachte werd niet aangetroffen.

Bij een uitgebreid onderzoek in de buurt door meerdere politieagenten, werd een man aangetroffen, die aan het opgegeven signalement voldeed. De 28-jarige man uit Oisterwijk werd vervolgens aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

De politie onderzoekt de zaak.

  1. lola
    7 januari 2011 op 08:58 | #1

    Het zal je maar gebeuren! dan slaap je voorlopig ook niet echt lekker meer!
    Ik hoop voor mevrouw dat het de juiste verdachte is dat zou wel een hele geruststelling zijn!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.