Doorrijder onder invloed van alcohol dankzij kenteken alsnog aangehouden

Geschreven door de Redactie op zondag 30 januari 2011

Haarlem – Politiemensen hebben zondagavond rond 21:30 uur een 52-jarige Haarlemmer in zijn woning aangehouden. De man was even daarvoor betrokken geweest bij een aanrijding op de Tempeliersstraat. Hij was hier in botsing gekomen met de automobilist die achter hem reed. Na de aanrijding was de Haarlemmer weggereden.

Dankzij het genoteerde kenteken kon de man later in zijn woning worden aangehouden. Een ademanalyse op het politiebureau maakte duidelijk dat de man onder invloed was van alcohol. Hij had een promillage van 1.47.

De man is ingesloten voor verhoor en zijn rijbewijs is ingevorderd.

  1. Diemux
    1 februari 2011 op 20:34 | #1

    Nooit meer z’n rijbewijs teruggeven.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.