Groep verzet zich tegen aanhouding van glasgooier, politie grijpt in

Geschreven door de Redactie op zaterdag 29 januari 2011

Haarlem – Politiemensen hebben vrijdagnacht omstreeks 03:45 uur ingegrepen bij een situatie aan de Zijlsingel. Bij een horecagelegenheid had een jongeman een glas naar een van de beveiligingsmedewerkers gegooid. Toen de jongeman door de beveiligingsmedewerkers werd aangehouden, was een flinke groep bezoekers van het feest het hier niet mee eens.

Meerdere bezoekers probeerden de portiers te belagen. Meerdere politieagenten, agenten te paard en een agent met een diensthond, hebben uiteindelijk de rust doen weer keren. De jongeman, die het glas gooide is alsnog aangehouden.

De 19-jarige Amsterdammer is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

 1. Henkie
  30 januari 2011 op 15:09 | #1

  Wapenstok gebruiken tegen dat tuig, je kunt niet eens meer zonder gevaar eenn biertje halenin de stad. Hardestraffen dit wanstaltige gedrag, met henkie for president zingen dit soort lieden wel een toontje lager.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Bavo
  30 januari 2011 op 15:27 | #2

  Keurig gedaan. Ik weet niet waarom deze persoon het nodig vond een glas naar de portier te gooien. Maar het is ook onbelangrijk. Er is geen rechtvaardiging mogelijk. Als mensen het niet eens zijn met een aanhouding dan is dit niet de weg. Doe je iets in de richting van portiers en/of politie dan verdien je kennis te maken met de tanden van de politiehond.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. ikke
  30 januari 2011 op 20:24 | #3

  Direct proberen die ellendelingen te identificeren en localiseren. Dikke boete en een meldingsplicht, of uitgaansverbod opleggen voor een flinke tijd. Zullen ze zich de eerstvolgende keer wel bedenken voordat ze weer zoiets uithalen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. hein
  5 februari 2011 op 14:28 | #4

  Ik heb er echt helemaal niks van doorgehad, het was een topfeest!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.