Bewoner wordt wakker van glasgerinkel tijdens inbraak in telecomwinkel

Geschreven door de Redactie op woensdag 12 januari 2011

Haarlem – Een bewoner van de Lange Herenstraat werd woensdagochtend even na half vijf opgeschrikt door glasgerinkel in de straat. Er bleek te zijn ingebroken bij een telecomwinkel. Eén of meerdere inbrekers zijn door het ingooien van een ruit, naar binnen gekomen. Wat er is buitgemaakt is niet bekend, evenals wie verantwoordelijk is voor deze inbraak.

De politie wil daarom graag getuigen spreken die iets gezien of gehoord hebben van de inbraak of die hebben gezien hoe de dader(s) gevlucht zijn. Mocht u in de dagen voor de inbraak verdachte personen hebben zien rondhangen bij de winkel, dan hoort de politie dat ook graag.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anonien, 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.