Videocamera tijdens onbewaakt moment uit hal van woning gestolen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 11 januari 2011

Haarlem – Dinsdagavond rond 20:30 was een bewoner samen met andere personen bezig met het opnemen van een video aan de Drapenierstraat in het centrum van Haarlem. De videocamera stond op een statief in de hal van een woning aan deze straat. Tijdens een onbewaakt moment is de videocamera weggenomen.

De betrokkenen hebben zelf bij meerdere buurtbewoners aangebeld met de vraag of iemand de videocamera misschien gezien had, zonder resultaat. Hierop is aangifte gedaan.

De politie wil graag weten wie de videocamera gestolen heeft en komt daarom graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien van de diefstal of heeft u iemand in de omgeving met de camera gezien? Meld dit dan bij de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.