Auto-inbreker aangehouden door adequaat optreden van politie

Geschreven door de Redactie op woensdag 12 januari 2011

Haarlem – Dankzij een melding dat er een verdacht persoon rond zou hangen op de parkeerplaats van de ijsbaan aan de IJsbaanlaan, heeft de politie een verdachte van een auto-inbraak aan kunnen houden. Een agent die in zijn vrije tijd naar de ijsbaan ging zag de man tussen de auto’s lopen waarop hij zijn collega’s in functie op de hoogte bracht.

Na de melding gingen politiemensen een kijkje nemen op de locatie en daar zagen ze de verdachte, een 25-jarige Amsterdammer, tussen de auto’s ronddwalen. Enkele ogenblikken later ging er een alarm van een auto af.

De verdachte bleek een ruit te hebben vernield. Hierop is de man aangehouden. Hij is ingesloten en zal worden verhoord.

Geen reacties mogelijk.