17-Jarige jongen tweemaal aangehouden door politieagenten

Geschreven door de Redactie op vrijdag 28 januari 2011

Haarlem – Politiemensen reageerden donderdag omstreeks middernacht op de melding dat er iemand onrust veroorzaakte bij een horecagelegenheid aan de Zijlsingel. Een 17-jarige jongen uit Bennebroek was door beveiligingspersoneel uit de zaak verwijderd en werd vastgehouden totdat de politie kwam.

De agenten namen de jongen over, die nog steeds erg onrustig was en verbaal agressief. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. De jongen is later opgehaald door zijn vader, waarna hij opnieuw de benen nam.

Korte tijd later werd de jongen opnieuw aangehouden omdat hij stampij maakte, hij aangehouden voor openbare dronkenschap. De jongen is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.