39-jarige dronken vrouw botst en valt bijna om van de vele alcohol

Geschreven door de Redactie op vrijdag 28 januari 2011

Haarlem – Op de kruising van de Spaarndamseweg met de Waarderbrug zagen agenten omstreeks 00:05 uur een auto midden op de weg staan met de neus in de verkeerde richting. De voorkant van de auto was flink beschadigd. Toen de agenten de vrouwelijke bestuurster aanspraken, bleek direct dat zij onder invloed van alcohol was.

Toen de 39-jarige vrouw uit Velserbroek uitstapte uit de auto, moesten de agenten haar meermaals opvangen om te voorkomen dat ze zou vallen. Ze sprak met dubbele tong, schreeuwde flarden van gesprekken en was niet goed aanspreekbaar.

Korte tijd voor de melding was er een melding geweest van een verlaten plaats ongeval op de kruising met de Floresstraat, waar overigens niemand bij gewond raakte. Er zal worden onderzocht of de vrouw ook hierbij betrokken was.

De automobiliste is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Geen reacties mogelijk.