Vrouw met geweld in woning mishandeld en beroofd van geld en sieraden

Geschreven door de Redactie op zaterdag 18 december 2010

Haarlem – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een beroving met geweld van een 68-jarige vrouw in haar woning aan de Oostenrijklaan. Zaterdagochtend omstreeks 09:45 uur werd bij de vrouw aangebeld door een onbekend gebleven man, die de weg vroeg. Toen de vrouw de deur opendeed, kwam de man met nog twee andere mannen naar binnen.

De mannen bedreigden de vrouw en gooiden haar op de grond. Ze eisten onder meer geld en sieraden. De vrouw liep als gevolg van het incident schaafwonden in het gezicht op. De mannen zijn er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de drie verdachten. Wie heeft de mannen bij de woning aan de Oostenrijklaan gezien? Of heeft ze zien wegrennen, net na 09:45 uur? Mensen die informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem, via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.