Man met nepwapen na korte achtervolging op Planetenlaan aangehouden

Geschreven door de Redactie op vrijdag 17 december 2010

Haarlem – Via de meldkamer kwam er in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01:45 uur een melding binnen dat er een man met een wapen zou lopen in de omgeving van de Planetenlaan. Er was geen sprake van bedreiging. Op locatie zagen politiemensen een man die voldeed aan het signalement en toen zij hem staande wilde houden, ging de man er vandoor.

Na een korte achtervolging kon de man even verderop worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. Bij de man werd een wapen aangetroffen, waarschijnlijk een nepwapen. Daarnaast werd een hoeveelheid verdovende middelen bij de man aangetroffen.

Tijdens verhoor bleek de man eveneens te hebben ingebroken in een auto in de omgeving van de Planetenlaan. De politie onderzoekt de zaak.

Geen reacties mogelijk.