Vernieling van sneeuwpop leidt tot gevecht op Botermarkt

Geschreven door de Redactie op zondag 19 december 2010

Haarlem – Politiemensen stelden omstreeks 01:30 uur na de melding dat er gevochten zou worden op de Botermarkt, direct een onderzoek in. Ter plekke troffen zij een 25-jarige Haarlemmer aan, die verklaarde klappen te hebben gehad. Toen hij een sneeuwpop vernielde, kwam er een aantal mannen uit een horecagelegenheid gelopen, waar de jongen geslagen en geschopt werd.

Agenten hielden op basis van signalement een 19-jarige jongen uit Overveen aan. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

 1. 3Bier
  21 december 2010 op 11:18 | #1

  Ik keur geweld zeker niet goed, maar waarom zou je een sneeuwpop vernielen waar misschien wel een stel kinderen de hele middag ijverig aan hebben gewerkt???

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. yvon
  24 december 2010 op 19:36 | #2

  ja, waarom zou je dat willen vernielen, ik snap dat soort dingen allang niet meer. Lekker laten staan zo´n sneeuwpop, verdwijnt vanzelf weer. Met geweld te lijf gaan hoeft van mij ook niet, maar ik vermoed…….drank in het spel?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Anoniem!
  27 december 2010 op 23:01 | #3

  Tja, het zal niet de eerste keer z’n dat daar iemand mishandeld wordt…!
  De Botermarkt moet een heel goed opgeruimt worden qua Drugsdealers en mensen die de openbareorde verstoren…
  En om nou iemand van sneeuwpop vernieling te mishandelen vind ik wel heel erg kinderachtig, want er lag nog onwijs veel sneeuw op de Botermarkt en konden zo weer een nieuwe maken…!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.