Politie zoekt verdachten poging tot inbraak bij woning Rustenburgerlaan

Geschreven door de Redactie op maandag 27 december 2010

Haarlem – Rond 03:30 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat een bewoner aan de Rustenburgerlaan glasgerinkel had gehoord. De bewoner ging kijken en trof in de buurt van zijn woning twee mannen aan. Deze gingen er te voet vandoor in de richting van de RozenprieĆ«l. Er bleek bij een woning waarvan de bewoners niet aanwezig waren, een ruit te zijn ingegooid.

Bij onderzoek bleken er geen inbrekers in de woning te zijn geweest. Een zoektocht naar de twee mannen leverde vooralsnog niets op, maar de politie is benieuwd of er mensen zijn die het tweetal in de omgeving hebben gezien, of die wellicht in de dagen ervoor twee mannen bij woning in de buurt hebben gezien.

Informatie kan doorgegeven worden bij de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.