Mannen klimmen op het dak van winkelcentrum Schalkwijk bij zien agenten

Geschreven door de Redactie op dinsdag 21 december 2010

Haarlem – Tijdens een surveillancedienst zagen twee agenten rond 01:30 uur bij winkelcentrum Schalkwijk twee mannen staan. Het tweetal leek te schrikken van de naderende auto, want zij klommen direct op het dak. Bij de deur troffen de inmiddels uitgestapte agenten inbrekerswerktuig aan. Eén van de verdachten kon al op het dak worden aangehouden.

De andere rende weg over de Euroweg in de richting van het Ankaraplantsoen. De achtervolging werd ingezet en mede dankzij een politiehond werd een tweede verdachte aangetroffen in een tuin aan het Tallinpad.

Om uit te sluiten dat er nog meer personen aanwezig waren op het dak van het winkelcentrum werd om hulp van de brandweer gevraagd. Met de ladderwagen werd gekeken of er nog personen op het dak aanwezig waren, dit bleek echter niet het geval te zijn.

Het tweetal, Haarlemmers van 17 en 18 jaar, zijn overgebracht naar een politiebureau waar zij zijn ingesloten voor verhoor.

 1. ali
  21 december 2010 op 20:01 | #1

  lekker voor ze hoop dat ze nooit meer vrij komen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. haarlemmer*
  22 december 2010 op 00:50 | #2

  pfff weer 2 ‘licht getint’ SUKKELSSSSS ze hebben het er over discriminatie’s en dat ze altijd worden aangekeken omdat ze allochtoon zijn door dat soort mensen schaam ik me rot dat ik ook allochtoon ben :s waar zit je verstand om zoiets te doen !? van mij mogen ze die 2in het middenplein in schalkwijk zetten en laten mensen een voor een laten spugen totdat ze erin stikken!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. John
  22 december 2010 op 07:54 | #3

  Top aanhouding.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. pwg er
  22 december 2010 op 12:24 | #4

  lekker voor ze dat ze op gepakt zijn :P

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. haarlemmer
  22 december 2010 op 21:22 | #5

  John :
  Top aanhouding.

  hou je mond man, olsof het relevant is wat iemand zijn achtergrond is, +daarbij als je kijkt naar de leeftijd zijn het meestal in NEDERLAND geboren mensen, niks meer als een NEDERLANDS product, altijd maar zeuren om allochtoon dit allochtoon dat maar je vergeet dat nederland maakt mensen zoals ze nu zijn, waarom zie je dit soort dingen niet in marokko ? dus dat. hun hakken gewoon die handjes eraf als het moet, verder vraag ik me af waar in het artikel jij leest dat het over lichtgetinte jongens zou gaan

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. sorryjohn
  22 december 2010 op 21:24 | #6

  sorry john het was dus voor HAARLEMMER bedoeld

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. haarlemmer*
  23 december 2010 op 01:10 | #7

  haha hey vriend blijkbaar weet ik meer dan dat jij weet :) + het heeft geen shit met nederlanders of nederland te maken hun leeftijd is ook niet van belang!!!!! je kan wel onzin schrijven dat nederland hun zo maakt maar zo lang hun thuis geen discipline krijgen van hun ouders komen ze nog vaak in problemen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. haarlemmer*
  23 december 2010 op 01:15 | #8

  en buiten dat …. als hun thuis de juiste opvoeding hadden gekregen EN ALS HUN ECHTE MOSLIMMERS WAREN ZOUDEN ZE buiten het feit dat ze gepakt werden eerst aan Allah denken en beseffen dat het haram is…..! neEM van mij aan een echte moslim leeft met ALLAH

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. kansloos
  23 december 2010 op 02:39 | #9

  wat heeft dat met het bericht te maken haarlemmer? zeg je wel dat ik dom lul maar zolang mensen gekleurde mensen anders behandelen zullen ze zich niet gedragen, dat heeft trouwens niks met moslim koran toran bijbel of wat dan ook te maken, het is iets menselijks waar ook jij last van zou hebben als jij ergens anders gaat wonen, als jij in het buitenland zou gaan wonen en iedereen hekelt je bij voorbaat al omdat je wit bent, dan is het niet meer dan logisch dat jij in de loop der tijd ook witte vrienden om je heen zou verzamelen, ook jij zou alleen normaal doen tegen de mensen in dat land die ook normaal tegen jou doen, misschien is het een keer tijd om is kritisch naar jezelf te kijken,het is altijd zo makkelijk om te roepen hoe slecht een buitenlander wel niet is, maar ik heb ook genoeg blanke mannen gezien die criminele dingen doen, sterker nog de grootste criminelen die ik ken zijn blank, maar dat terzijde, en wat hun thuissituatie betreft, thuis zijn het meestal keurige jongens die geen tegenspraak hebben, het gedrag veranderd wanneer ze de deur achter zich dicht hebben getrokken, en natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar ook genoeg tokkie families toch? daarom. jou berichtjes zijn niet relevant

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. John
  23 december 2010 op 07:54 | #10

  Haarlemmer@ ik dacht al. Maakt niet uit wie of wat het is het is gewoon goed politie werk. Maar dit is de laatste keer dat ik hier reageer. Wat een simpele reactie’s.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. haarlemmer*
  24 december 2010 op 00:51 | #11

  sorry maar ik neem aan dat je kan lezen???? ik ben zelf ook allochtoon !!!! ik loop zo vaak rond in het winkel centrum en het enige wat ik zie zijn hang jongeren! tuurlijk zijn er ook blanken die hange en die crimineeltjes zijn maar ik zie meer blanke achter een kassa of in de winkel dan alloctonen ! en dat je mn reactie’s niet interresant vind kan me niks schelen ik denk wat ik wil en schrijf op wat ik wil heb hierbij geen toestemming nodig! toch..? ennuhhh en ik geef op niemand kritiek! het gaat mij erom waarom er zo iets nodig is ..? zijn ze nou populair!? of stoer?? je bent pas stoer als je een echte man bent;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.