Brand in schoorsteen bij restaurant Stempels aan Klokhuisplein snel geblust

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 21 december 2010

Haarlem – Brandweer en politie zijn dinsdag aan het einde van de middag uitgerukt naar het Klokhuisplein waar brand zou zijn in de schoorsteen van restaurant Stempels. Om vijf uur kwam de melding binnen op de meldkamer en gingen de hulpdiensten met spoed die kant op.

Terwijl de politie de Damstraat aan het afzetten was om nieuwsgierige mensen op afstand te houden begonnen brandweerlieden met de bluswerkzaamheden. Met de hoogwerker werd vanaf het dak de schoorsteen gecontroleerd. Ondanks de rookontwikkeling hoefde het restaurant en hotel niet ontruimd te worden.

Na zo’n drie kwartier was de situatie weer veilig en konden de hulpdiensten weer terugkeren.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.