Drie mannen aangehouden na mishandeling van 39-jarige Haarlemmer

Geschreven door de Redactie op maandag 20 december 2010

Haarlem – Politiemensen hielden omstreeks 17:00 uur drie mannen aan in de buurt van de Zomervaart. De drie, 26, 39 en 56 jaar oud en afkomstig uit Haarlem en IJmuiden, worden ervan verdacht korte tijd daarvoor een 39-jarige Haarlemmer in een woning aan de Vondelweg flink te hebben mishandeld. Aanleiding voor de mishandeling was een onenigheid.

In de woning waren ten tijde van de mishandeling meerdere mensen aanwezig, waaronder kinderen, zij zijn opgevangen. Het slachtoffer heeft zich met onder meer letsel aan zijn oor onder doktersbehandeling moeten laten stellen.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Geen reacties mogelijk.