Man raakt geluidsapparatuur kwijt na zoveelste melding van geluidsoverlast

Geschreven door de Redactie op vrijdag 17 december 2010

Haarlem – Een 38-jarige Haarlemmer is in de nacht van donderdag op vrijdag even voor 01:00 uur aangehouden wegens geluidsoverlast. Na een melding van geluidsoverlast aan de Kamperstraat, gingen politiemensen naar de woning. Met de bewoner was al een afspraak gemaakt dat zijn geluidsapparatuur in beslag zou worden genomen wanneer er melding gemaakt zou worden van geluidsoverlast.

De man weigerde elke medewerking en stelde zich agressief op tegen de agenten. Daarop werd de man aangehouden. Tijdens de fouillering bleek hij in het bezit van twee messen. De geluidsapparatuur is in beslag genomen en de man is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.