Brandweer rukt uit voor zwaan die niet vast bleek te zitten

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 3 december 2010

Haarlem – De Haarlemse brandweer is vrijdagochtend voor niets uitgerukt in verband met een mogelijk vastzittende zwaan. Passanten hadden ’s ochtends de brandweer gebeld omdat ze een zwaan op het ijs zagen zitten bij de Waarderbrug. Omdat ze zwaar op het ijs bleef zitten ontstond al snel het vermoeden dat het beestje aan het ijs zou zijn vastgevroren.

Bij het zien van de brandweer kreeg de zwaan het alleen zo heet dat hij spontaan opstond om een klein stukje over het ijs te wandelen. De brandweermannen keken het even aan en besloten weer terug te keren naar de kazerne.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. christina
    3 december 2010 op 17:07 | #1

    ach…wat lief!!!! en wat fijn dat de mensen zo allert zijn, toppie,

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.