Man om het leven gekomen door schietincident in Dr. Schaepmanstraat

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 3 december 2010

Haarlem – In de Dr. Schaepmanstraat heeft vrijdagmiddag een schietpartij plaats gevonden. Rond kwart voor drie werd de man met vijf kogels beschoten. De vier daders zijn hierna met een zilveren auto op de vlucht geslagen. De politie is direct een grote zoektocht gestart, onder andere een politiehelikopter heeft hierbij geassisteerd.

De man, welke ernstig gewond was geraakt door de kogels, is direct door het ambulancepersoneel gereanimeerd. Helaas mocht dit niet meer baten en overleed de man ter plekke.

De politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Over de identiteit van de man is nog weinig bekend, maar vermoedelijk gaat het om een lid van de Hells Angels.

Fotografie: Rowin van Diest & Michel van Bergen

 1. moi
  3 december 2010 op 18:08 | #1

  sterkte voor de nabestaande

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Sjeikh
  3 december 2010 op 18:20 | #2

  Weggereden in een zilveren auto??? Dat moet toch opvallen. Ik denk dat ze een zilverkleurige auto bedoelen. Waarom denkt de media dat het een Angel is??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. George
  3 december 2010 op 18:22 | #3

  Tja Wat zal Ik Eens Gaan Zeggen Triest Voor Hem en gecondaleerd voor de familie ja het ministerie van justitie wat gaan jullie hier aan doen he jullie kunnen niks doen ojawel het systeem anders in elkaar zetten dan gebeurt dit niet en geloof me nederland gaat onderuit harder dan griekenland en ierland bijelkaar als de tweede kamer zo door gaat :D mja dit is maar een mening want we leven i een vrijland van meningsuitingen

  Sterkte met de famillie en vrienden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Pjotr
  3 december 2010 op 19:09 | #4

  Waarschijnlijk omdat hij zo’n jas aan had of onder de Hells Angels-tattoos zit?

  Zojuist langs de Koepel komen rijden, dat hele stuk is daar afgezet en ze zijn foto’s aan het maken bij de ’treinwasserette’. Ik dacht eigenlijk dat er een gevangene was ontsnapt :-p

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Diemux
  3 december 2010 op 19:44 | #5

  George :
  Tja Wat zal Ik Eens Gaan Zeggen Triest Voor Hem en gecondaleerd voor de familie ja het ministerie van justitie wat gaan jullie hier aan doen he jullie kunnen niks doen ojawel het systeem anders in elkaar zetten dan gebeurt dit niet en geloof me nederland gaat onderuit harder dan griekenland en ierland bijelkaar als de tweede kamer zo door gaat :D mja dit is maar een mening want we leven i een vrijland van meningsuitingen
  Sterkte met de famillie en vrienden

  Best wel een lachwekkende opmerking… Kom op zeg, hoe kort door de bocht kun je gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. hoi!!!
  3 december 2010 op 19:56 | #6

  @Sjeikh op een andere site las ik dat ooggetuige hadden gezien dat die zo’n hells angels jas aan had

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Jessica
  3 december 2010 op 23:20 | #7

  George :Tja Wat zal Ik Eens Gaan Zeggen Triest Voor Hem en gecondaleerd voor de familie ja het ministerie van justitie wat gaan jullie hier aan doen he jullie kunnen niks doen ojawel het systeem anders in elkaar zetten dan gebeurt dit niet en geloof me nederland gaat onderuit harder dan griekenland en ierland bijelkaar als de tweede kamer zo door gaat :D mja dit is maar een mening want we leven i een vrijland van meningsuitingenSterkte met de famillie en vrienden

  Mijn hemel, waar slaat deze reactie nu op?? … Van de hak op de tak…was george soms stomdronken of stoned? Weinig respectvol.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Paulien
  3 december 2010 op 23:55 | #8

  Ik weet niet wat de reden precies is geweest, en dat blijft toch gissen, want wat er precies gebeurt is, krijgen wij als burgers toch niet te weten. Ik weet alleen wel, dat de wereld waarin wij leven, steeds grimmiger wordt, en dat het dus eigenlijk bij iedereen kan gebeuren, en dat is best wel eng, om te beseffen. Ik wil in ieder geval de nabestaanden condoleren met dit verlies, want het was misschien ook wel een vader, wiens kind (eren) nu ook geen vader meer heeft of hebben, en hij had misschien wel een vrouw of vriendin, die er nu ook ineens alleen voor staat. Dit vindt ik heel erg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. wijksehaarlemmer
  4 december 2010 op 00:43 | #9

  Gecondoleerd voor alle nabestaanden!
  Verschrikkelijk dat zoiets gebeurd…….
  Wel laf….. met 4 man schieten op 1 man…. triest! Ik hoop dat ze de daders snel pakken!
  Het gaat idd om een lid van de Hells Angels weet ik uit betrouwbare bronnen….. hopelijk zijn de andere leden zo slim om niet eigen rechter te gaan spelen (al zal dat beter uitpakken dan de straffen in Nederland)….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. Paulien
  4 december 2010 op 13:16 | #10

  goede middag
  ik wou eerst de familie leden condoleren met het verlies van de familie
  ik hoop dat ze de daders gauw te pakken krijgen
  heel veel sterkte in deze moeilijke periode en zo afz bep
  uit haarlem

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. christina
  4 december 2010 op 21:22 | #11

  ik ga maar niet gissen over t wie/wat waar en hoe.famillie zal die wel hebben dus? gecondoleerd, ik word hier alleen echt niet vrolijk van, het is aardig dicht in mijn buurtje, en ik vraag me af…………kan ik straks gewoon buiten wandelen met mijn kleinkind, zonder constant om me heen te kijken of we wel veilig lopen??kan ik s,avonds, nog gezellig een drankje halen in de stad,en nog belangrijker………… kan mijn kleinkind straks, als hij ouder is gezellig stappen??waar gaan we toch in godsnaam naar toe met de metaliteit, van de mensen, laat nederland aub veranderen, en maak de straffen zwaarder, voor dit soort mafketels, maak van het gevang, een bejaardenhuis, en stop de criminelen, in een bejaardenhuis, want geloof me die gasten hebben t 10keer beter dan onze bejaarden,NEDERLAND WORD WAKKER, voor dat het te laat is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. peter Pann
  5 december 2010 op 00:42 | #12

  christina :ik ga maar niet gissen over t wie/wat waar en hoe.famillie zal die wel hebben dus? gecondoleerd, ik word hier alleen echt niet vrolijk van, het is aardig dicht in mijn buurtje, en ik vraag me af…………kan ik straks gewoon buiten wandelen met mijn kleinkind, zonder constant om me heen te kijken of we wel veilig lopen??kan ik s,avonds, nog gezellig een drankje halen in de stad,en nog belangrijker………… kan mijn kleinkind straks, als hij ouder is gezellig stappen??waar gaan we toch in godsnaam naar toe met de metaliteit, van de mensen, laat nederland aub veranderen, en maak de straffen zwaarder, voor dit soort mafketels, maak van het gevang, een bejaardenhuis, en stop de criminelen, in een bejaardenhuis, want geloof me die gasten hebben t 10keer beter dan onze bejaarden,NEDERLAND WORD WAKKER, voor dat het te laat is.

  wat een geneuzel en onrealistisch!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 13. wappy
  5 december 2010 op 08:21 | #13

  Ja meestal is dit gewoon weer een afrekening in het criminele gebeuren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 14. wappy
  5 december 2010 op 08:22 | #14

  @wappy

  Laten ze elkaar lekker afschieten des de eerder zijn we van al die problemen af.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.