Boksbeugel aangetroffen tijdens fouillering van twee mannen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 14 december 2010

Haarlem – Politiemensen reageerden omstreeks 23:00 uur op de melding dat er twee mannen aan een slot van de centrale hal van een flat aan de Charta aan het morrelen waren. In de directe omgeving zagen de agenten twee mannen, die aan het opgegeven signalement voldeden. Toen zij de mannen aanspraken, uitte een van hen direct beledigingen in de richting van de agenten.

Tijdens fouillering bleek de ander een boksbeugel bij zich te hebben. Beide mannen, 19 en 24 jaar oud en afkomstig uit Haarlem, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Hier zijn ze ingesloten voor verhoor. De boksbeugel is in beslag genomen.

  1. Tim
    16 december 2010 op 13:34 | #1

    Over welke hal ging dit. Ik woon namelijk in de laatste hal aan de kant van de solidarnoscstraat.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.