Politie opzoek naar overvallers van Rabobank in Julianapark [update: video]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 14 december 2010

Haarlem – Op donderdag 26 augustus werd er rond 10:20 uur een filiaal van de Rabobank aan het Julianapark overvallen. Niemand raakte gewond, maar de daders zijn tot op heden nog niet gepakt. De overvallers gingen er na de overval op een scooter vandoor, welke later is teruggevonden in de Javastraat. Van het tweetal zijn beelden gemaakt door de beveiligingscamera’s bij de Rabobank.

De politie hoopt dat er mensen zijn die de twee verdachten aan de hand van deze beelden herkennen. In de tv-programma’s Opsporing Verzocht (dinsdagavond NED1) en Ter Plaatse (woensdagmiddag- en avond op RTV-NH) zal er aandacht besteed worden aan deze zaak.

De beelden van de verdachten zijn hieronder te zien. Denkt u te weten wie dit zijn? Bel dan met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844 of geef uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.