Litouwer aangehouden in gestolen busje op de IJsbaanlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 oktober 2010

Haarlem – Politiemensen zagen omstreeks 01:30 uur, tijdens surveillance op de Kleverlaan, een busje tegen het verkeer inrijden. Op de IJsbaanlaan werd de bestuurder langs de kant van de weg gezet. Deze man, een 20-jarige inwoner van Litouwen werd ogenschijnlijk zenuwachtig van het gezelschap van de agenten en vrijwel direct werd bekend waarom…

Naast de bestuurder lagen glasscherven en de ruit aan de bestuurderszijde bleek vernield.

Toen de man uit de auto stapte, zette hij het op een lopen en ging ervan door. Na een korte zoekactie in de omgeving, met meerdere agenten, werd de verdachte alsnog aangehouden op verdenking van autodiefstal. De auto is in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Geen reacties mogelijk.