Agenten in kogelwerende vesten arresteren man met mogelijk vuurwapen

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 5 oktober 2010

Haarlem – De politie heeft dinsdagmiddag een 50-jarige man welke mogelijk een vuurwapen in zijn auto had liggen aangehouden. Rond half drie werd de politie getipt dat er in de auto van de man mogelijk een vuurwapen lag. Diverse politieagenten kwamen met kogelvrije vesten richting de Wagenweg om de man aan te houden. De man kon uiteindelijk in het Westerhoutpark worden aangehouden.

Een woordvoerster van de politie kon dinsdagmiddag nog niet aangeven of er daadwerkelijk een vuurwapen in de auto is aangetroffen, op dit moment loopt het onderzoek nog.

De Wagenweg is enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer en voetgangers. Rond half vijf was de situatie weer veilig en konden de afzettingen weer worden opgeheven.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. hoi!!!
    10 oktober 2010 op 01:10 | #1

    Die agente gaan niet eerst ev naar dat “vuurwapen” kijken? Want het was dus gewoon een krik! Tip leg nooit meer je krik in het zicht als je je band gewosslet hebt en verder waarom is die man nog afgevoerd ze hadden ze autosleutels kunnen afpakken en kijken in die auto en toen hadden ze meteen gezien dat het een krik was ! Maar wel goed dat ze zo snel er zijn want had t wel een vuurwapen geweest dan had het veel erger kunnen zijn als ze geen kogelvrijwvesten san hadden

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.