Drie verdachten aangehouden na beroving van 18-jarige Haarlemmer

Geschreven door de Redactie op maandag 25 oktober 2010

Haarlem – De politie heeft drie jongens aangehouden van 16, 17 en 18 jaar in verband met een straatroof. Dit gebeurde in de nacht van zondag op maandag rond 03:40 uur. Eerder die nacht zou het drietal een 18-jarige Haarlemmer beroofd hebben van waardevolle spullen. De beroving vond plaats om de hoek bij het Patronaat, waar het slachtoffer die avond geweest was.

Nadat de drie jongens er vandoor waren gegaan, deed het slachtoffer zijn verhaal bij een agent die hij op straat tegenkwam. Dankzij een duidelijk signalement dat het slachtoffer en getuigen konden schetsen, heeft de politie de drie jongens in de omgeving kunnen aanhouden.

Eén van de drie verdachten bleek daarnaast op een als gestolen geregistreerde scooter te rijden. De drie zijn overgebracht naar een politiebureau waar zij zijn ingesloten voor nader verhoor.

Gezien de leeftijd van de verdachten, zijn de ouders in kennis gesteld.

Geen reacties mogelijk.