Hoogbejaarde dame wordt wakker van inbrekers in woning

Geschreven door de Redactie op maandag 25 oktober 2010

Haarlem – Rond middernacht kwam er bij de politie een melding binnen dat er was ingebroken aan de Theemstraat in Haarlem, die tussen 23:00 en 23:30 uur had plaatsgevonden. Bij de inbraak waren vermoedelijk drie of vier daders betrokken. De hoogbejaarde bewoonster lag op het moment van de inbraak te slapen en werd wakker van de inbrekers.

Nadat de inbrekers vertrokken waren, met onbekende buit, is de politie gealarmeerd. De vrouw bleef ongedeerd.

De politie wil uiteraard erg graag weten wie deze mannen zijn. Gezien het tijdstip waarop de mannen in het huis van het slachtoffer geweest zijn, hoopt de politie dat mensen in de buurt wellicht iets gezien of gehoord hebben. Getuigen of andere personen met waardevolle informatie wordt verzocht zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.