Twee vechtenden jongens door politieruiters uit elkaar gehaald

Geschreven door de Redactie op zondag 24 oktober 2010

Haarlem – Twee politieagenten te paard zagen in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij in de Lange Veerstraat. Een van de politieruiters wist een van de vechtenden, een 18-jarige Haarlemmer, vast te pakken en een eind verderop mee te voeren om verdere escalatie te voorkomen.

De andere ruziemaker, eveneens een 18-jarige Haarlemmer, wilde er vandoor gaan richting de Oude Groenmarkt maar is daar door politiemensen ter plekke bekeurd voor het vechten op de openbare weg. De eerste 18-jarige verdachte is, omdat hij agressief en recalcitrant bleef, met enige moeite aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij verhoord en hierna is hij met een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Geen reacties mogelijk.