Vreemdelingenpolitie treft illegaal aan bij werkzaamheden

Geschreven door de Redactie op donderdag 9 september 2010

Haarlem – De Vreemdelingenpolitie heeft donderdagmiddag een illegaal vreemdeling aangetroffen. De man was in de middag bezig met werkzaamheden aan een pand op de Kloppersingel. Toen politiemensen van de Vreemdelingenpolitie de man naar zijn papieren vroegen, bleek dat hij al twee jaar illegaal in Nederland verbleef.

De man, een 20-jarige Turk, werd door de Vreemdelingenpolitie meegenomen en hij is in vreemdelingenbewaring gesteld. Tijdens zijn verhoor op het politiebureau, probeerde de man, door het verbreken van een ruit, tevergeefs te ontkomen. De man zal worden overgedragen aan de Dienst Terugkeer en Vertrek. Naar het bedrijf dat de man aan het werk heeft gezet, wordt een nader onderzoek ingesteld.

Geen reacties mogelijk.